Shekulli Online

- shekulli.com.al

Informacion, analiza, foto, video; në faqen e gazetës

  26,522   $ 401,040.00

Lajmi i Fundit - GazetaExpress

- gazetaexpress.com

GazetaExpress ju sjell lajmet e fundit në kohë reale nga politika, sporti, bota e VIP-ave, shëndetësia etj.

  927   $ 13,334,760.00

NOA Lajme - Agjencia Kombëtare e Lajmeve

- noa.al

NOA - Agjencia Kombëtare e Lajmeve - E vetmja 24 orë, minutë pas minute, lajme nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe pjesa tjetër e botës

  44,588   $ 239,040.00

Oranews.tv - Ora News - Të parët për lajmin e fundit

- oranews.tv

  86,073   $ 123,840.00

Cmendina Dublim

- cmendina.tv

  379,003   $ 17,280.00

Zhurnal - Agjenci e lajmeve

- zhurnal-ks.com

Zhurnal | Agjenci e lajmeve

  4,729,433   $ 240.00