Yll Press - Kreu

- yllpress.com

Yll Press eshte nje medium i cili eshte themeluar per tju mundesuar qytetareve shqiptar dhe te tjereve ne vend, diaspore dhe ne Ballkan te informohen lirshem, objektivisht dhe...

  547,094   $ 1,680.00

Revista Lady Albania

- ladyalbania.al

Lady Albania është një revistë elektronike qe sjell platformën më moderne online të informimit, këshillimit dhe argëtimit për femrat shqiptare në Shqipëri e jashtë vendit.

  63,262   $ 168,480.00

Revista Anabel Online

- anabel.al

Gjithçka që ju keni dashur tek Anabeli, në revistë apo në rrjetet sociale, është përmbledhur në këtë portal.

  15,030   $ 707,760.00